Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trojzkoušky Horní Počernice 27.8.2016

Rozhodčí: Jitka Maroušková

.. nějak jsem čekala, že v tom šíleným vedru se na mě psíci jednoznačně vyprdnou s nějakým běháním laugh .. ale docela překvapili, snažili se, ač to bylo i s nějakým tím klasickým bíglím začucháním se laughlaughlaugh .. vyrazili jsme společně s Pájou, která brala s sebou Majka, Trixi a Jamieho (taky fandil jako Ferda! laugh) .. co jsme přijely, vyvenčily, daly boudičky do haly, hned se začínalo, pěkně to odsejpalo wink .. v MA2 jsem běžela jako první s Calvím, velmi pěkná zkouška, ta se mi líbila devillaugh .. Calví si neodpustil kvalitně skočenou zónu na kladině, škoda, jinak by měl zkoušečku taky smiley .. s Branďulkou to bylo nad její klasické výkony v létě (nemá ráda teplo na běhání) opravdu luxusní výkon laugh .. pro někoho rychlost 3,45m/s ostudná a pomalá, ale pro nás obrovský úspěch heartsmiley .. a jupííííí ač jsem to fakt nečekala, Branduška má první dvojkovou zkoušku splněnou! a ještě 2.místečko z tohoto běhu wink .. 

.. Druhý parkurek, ten mi nějak moc nesedl a bylo to poznat i na našich bězích laugh .. ačkoliv jsme se nediskli, byly tam trestné bodíky za čas a již obvyklá slimejší rychlost cool ..  

.. Třetí parkur se mi při prohlídce opravdu moc nelíbil, ale běžel se kupodivu fakt moc pěkně laughyes .. respektive jen s Brandy laugh .. jelikož Calví se po 4.překážce rozhodl, že poběží za nějakou fešandou psí holčičkou a na mě se vyprdne laugh .. takže to bylo rychlé laugh .. nevadí, i tak fungoval nadmíru dobře i s chytáním mouchy ve slalomu!heart laugh .. Branďulka zaběhla všechny 3 parkury čistě bez chyb a odmítnutí, škoda toho posledního běhu, kde se začuchala a bylo to znát na čase (cca 10sekund) jinak by měla další zkoušku, ale nu což, já jsem nadmíru spokojená s tou naší první splněnou!!! heart.. a v součtech MA2 Branďulína skončila na krásném 3.místě smiley takže paráda! cheeky.. byl to moc příjemný den, později byl už i trošku stín, tak to bylo vážně fajn.. wink.. gratulujeme taky ultrarychlému Majkýskovi, který to natřel všem mlaďochům se svojí rychlostí a splnil si též v MA2 zkoušku yeswink .. no a potom jsme fandili Trixince, která bojovala v SA3 a byla moc šikovná, hezky se na holky koukalo winkyes  .. Ferďan s Jamiem náležitě fandili v boudičkách, pak si i pěkně hráli spolu laugh .. a jen pár foteček na ukázku, co jsme stihli vyfotit až ke konci .. škoda, že zrovna dnes nikdo nefotil běhání.. smiley

brandulkapetko.jpg

img_1075.jpg